Smådjursveterinären a6

Legitimerad djursjukskötare?

Smådjursveterinären a6 letar efter en ny kollega till vårt team. Vi söker dig som är legitimerad djursjukskötare. Hos oss jobbar sköterskorna varierande på polikliniken, operation och röntgen. Tjänsten är på 80- 100% beroende på dina önskemål. Vi har kollektivavtal, erbjuder en veckas extra semester per år och möjlighet till kompetensutveckling.

Skicka din ansökan eller frågor om tjänsten till emma@smadjursveterinaren.com

Jobba hos oss

Hos oss på Smådjursveterinären a6 är vi övertygade om att de bästa teamen skapas av passionerade och engagerade människor som brinner för djurens välmående. Vi strävar alltid efter att leverera den bästa veterinärvården och att skapa en trygg och professionell miljö för våra fyrbenta patienter och deras ägare. Om du delar vår passion och vill vara en del av vårt dedikerade team, så är du välkommen att skicka in en spontanansökan!


Varför jobba hos oss?

När du väljer att arbeta på vår veterinärklinik, blir du en del av vårt team där du kan utvecklas och göra verklig skillnad för våra patienter och deras ägare. Vi tror på att ständigt lära och utvecklas och erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling för våra medarbetare. Oavsett om du är en erfaren veterinär, en djurvårdare eller djursjukskötare, så är du varmt välkommen att skicka in en spontanansökan till oss.


Hur skickar du in din spontanansökan?

Om du känner att du kan bidra till vårt team och dela vår passion för djursjukvård, så är vi nyfikna på att höra från dig.

För att skicka in din spontanansökan, vänligen skicka ditt CV och ett personligt brev där du berättar om din bakgrund och varför du vill arbeta hos oss. Du kan skicka din ansökan till info@smadjursveterinaren.com, och vi kommer att granska den och kontakta dig om vi ser en matchning med våra behov och värderingar.