Smådjursveterinären a6

Butik

I vår butik erbjuder vi ett noga utvalt sortiment av djurvårdsprodukter och veterinär- och friskfoder för hund och katt.


Foder

I vårt sortiment hittar du noggrant utvalda veterinär- och friskfoder för både hundar och katter. Att välja rätt foder idag kan göra lika stor skillnad för ditt husdjurs välmående som rätt medicin. Vi erbjuder kvalitetsfoder från varumärken som Specifik, Virbac och Hill's. Låt oss hjälpa dig att välja ett foder som passar just din hund eller katt.


Vårdprodukter

Hos oss hittar du vårdprodukter som hjälper dig att hålla ditt husdjurs päls, hud och tänder i toppskick. Vi erbjuder vårdprodukter från varumärken som Virbac, Aptus, Glandex, Douxo, Centaura, Canikur, Feliway m.fl.


Hund- och kattillbehör

Förutom vårdprodukter så hittar du även hundleksaker, kattleksaker, äta-sakta-skålar, böcker om hundträning, hundgodis m.m.


Smådjursveterinären A6 x Dogmania

I samarbete med Dogmania så säljer vi hundselar av varumärkena Anny-X och Dog Copenhagen, samt svenska tuggben från Kerotugg i butiken. Kom in så hjälper vi dig att prova ut en sele till din hund och hitta de perfekta tuggbenen!

Gäller ej rabies

Drop-in vaccination

Måndag-torsdag kl. 9.00-17.00

(stängt för lunch 12.00-13.00)