Smådjursveterinären a6

Om oss

På Smådjursveterinären a6 är vår främsta målsättning att skapa en miljö där alla känner sig välkomna och trygga. Vi tar oss tid för varje patient för att lyssna noggrant på djurägarens behov och för att undvika onödig stress för hundar, katter och andra smådjur. Vi förstår att våra fyrbenta vänner reagerar negativt på onödig stress, och därför prioriterar vi en lugn och respektfull atmosfär i vår klinik.


Från Smådjursveterinären i Huskvarna till Smådjursveterinären a6 - vår resa har varit fylld av engagemang och passion för djurs hälsa. I maj 2016 öppnade vi vår klinik på Kompanigatan 8 i Kaserngården. Tidigare var denna plats hemvist för Tropikhuset med sina exotiska djur innan det omvandlades till John Bauer gymnasieskolas gymnastiksal.


Vår breda kompetens sträcker sig från förebyggande vård, såsom vaccinationer och tandstensrengöring, till kirurgiska ingrepp och utredningar av djur som inte mår bra av olika anledningar. Vi är här för att säkerställa att ditt husdjur får den bästa vården och uppmärksamheten det förtjänar.

Gäller ej rabies

Drop-in vaccination

Måndag-torsdag kl. 9.00-17.00

(stängt för lunch 12.00-13.00)