Om oss

Smådjursveterinären a6 har som mål att alla ska känna sig välkomna hit. Vi sätter av tillräckligt mycket tid till varje patient för att hinna lyssna på djurägaren och för att inte behöva stressa med patienten. Både hundar och katter reagerar negativt på onödig stress, vi tar oss tid.


 


Smådjursveterinären a6 hette från början Smådjursveterinären i Huskvarna.


Jag, Sandra Lindstrand, startade företaget 2009 i Veterinärstationens lokaler på  Erik Dahlbergsgatan i Huskvarna. De första åren jobbade jag ensam men i takt med att det kom fler och fler patienter så tog jag hjälp av först Miriam Balster Leg. Djursjukskötare och sedan Johanna Johansson Leg. Djursjukskötare. I januari 2016 började Tove Hultman Leg. Veterinär att jobba hos mig. Och nu var lokalen definitivt för liten. Jag hade letat efter lokal under det senaste året och hittade en bra lokal med ett bra läge på a6.


I maj 2016 öppnade vi Smådjursveterinären a6 på kompanigatan 8. Den ligger på Kaserngården och hyste tidigare Tropikhuset med dess exotiska djur innan det blev John Bauer gymnasiets gymnastiksal.


I samband med flytten till a6 utökades öppettiderna och mer personal tillkom i form av en 3.e veterinär, Anna Djupfors och Leg. Djursjukskötare Vickan Södergren. Och redan i augusti ytterligare en Leg. Djursjukskötare, Lina Andersson och en mycket efterlängtad receptionist, Emma Lindholm.


 


Så mottagningen har gått från en till åtta, och därmed har förmågan att hjälpa fler djur ökat. Vi kan hjälpa till med allt från förebyggande vård så som vaccinationer och rengöring av tandsten till kirurgi. Och utredningar av dem som inte mår bra av en eller annan anledning.

Kompanigatan 8

55305 Jönköping

     

036-363700

0707-124353